torsdag 30. september 2010

Hjemmelaget Base212 teppe



Dette teppe er hjemmelaget etter en mal av Base 212 teppet "Leaf". Nå ligger det på kjøkkengulvet og pynter opp.
Sjekk flere modeller på


Paris


Franske makroner måtte prøves ut i Paris. Flotte å se på, men noe søte :) Ellers ble det alt fra shopping i Opera området til de lekre handlegatene i Madelain. (I Madelain ble det vindus shopping). Søndagsånpent i Paris er i de kosligste handlegatene i Marais. Her er det nisjebutikker og kafeer på hvert et hjørne, og ikke minst det er bilfritt. Og det er det ikke mange plasser av i Paris!





På Silmo var det flotte og kreative stands, selv syns jeg Fleye hadde et av de beste! Gjennomført med dansk design. Brillene flyttet seg rundt på en Sushibar.














onsdag 22. september 2010

Silmo 2010

Nå er det snart klart for avreise til Paris,
der jeg skal på Silmo med jobben. Vi reiser i morgen og kommer hjem på mandag. Fredagen går med til messe, mens på lørdagen blir det tid til shopping. Litt inspirasjon under.

Briller fra Ørgreen

Tøffe briller fra Moscot



Og sist men ikke minst solbrillen fra Mykita, som var med på Sex and the City 2

torsdag 16. september 2010

Lys

Disse lysene henger på en reinsdyrkrok hjemme i gangen. Nå når det begynner å bli mørkere gir de et ekstra fint lys. Jeg kom over denne lampen i Chania, Kreta. Det var i en liten butikk fylt med fantastiske lamper og lys. Jeg fikk et visittkort med adressen til nettbutikken, men det har jeg klart å miste. Det eneste jeg vet at det stod QEP på visittkortet, tro meg jeg har prøvd å søke det opp uten hell...






søndag 12. september 2010

København

Tenkte jeg ville meddele et flott hotel som jeg sov på da jeg var i Købehavn i sommer. Dette er en liten hotelkjede som heter Hotel Guldsmeden med hoteller i København, Århus, Bali, Rivieraen og nå kommer det et hotel til Oslo. Hotelkjeden er en grønn kjede og det meste er økologisk. Jeg overnattet på Hotel Axel. Drømmer om å en dag oppleve hotellet på Bali.


Himmelsengen på hotellrommet.




Skjellene som hang på sengen.



Flott steinvask på badet.

Tomat






Tomatplanten som jeg kjøpte for 4 måneder siden kommer med nye tomater for 3 gang! Jeg skal komme med et bilde når tomatene er blitt røde og klar til salaten.

fredag 10. september 2010

Julebygda kapell






Kirka vi skal gifte oss i 21.mai neste år.
På smijernsporten opp til kirka står det Julebygda.

utfordringen







Jeg hadde tenkt å være med på utfordringen til NIB, men jeg rakk ikke tidsfristen. Siden jeg likevel hadde tatt bilden, så legger jeg de ut. Her er litt av soverommet i mitt hjem.

tirsdag 7. september 2010

Leiligheten


Da er det snart et år siden vi solgte, tiden flyyyr...Jeg var veldig glad i det kjøkkenet. KJEMPE stilig!